Salam Lebaran to all travelers!

Bila lagu ‘Ku senandungkan, lagu untukmu, yang jauh di mata…..’ dah bermain dalam playlist Deezer aku, itu maksudnya memang mood raya dah mula la tuuu… Alhamdulillah, sudah hampir sebulan umat Islam seluruh dunia berpuasa dan kini tibalah masanya untuk kita semua menyambut Aidilfitri bersama dengan insan tersayang. Macamana dengan persiapan anda semua? Untuk Cik Pora, […]

Read More

10 Sebab Kenapa Anda Perlu ke Rainforest Music Festival 2017?

Bila sebut tentang Rainforest World Music Festival (RWMF), pasti ramai terbayangkan suasana menyaksikan konsert di dalam hutan belantara. Ya, itulah yang selalu bermain di fikiran Cik Pora sejak aku mengetahui tentang RWMF. Sebenarnya memang dari dulu lagi Cik Pora teringin nak experience RWMF yang sememangnya sinonim dengan festival muzik SEDUNIA yang berjaya menarik ribuan peminat […]

Read More

Trip Sabah 2017

Assalammualaikum everybodyyyy! Apa khabar semua? Lama jugak tidak bermadah di sini. Masih travel lagi ke tu? Haaaa… Disebabkan Cik Pora sepi di sini, ada ye yang tanya soalan camtu. Tersedak sekejap. Hahah! Alhamdulillah Safura masih lagi dengan aktiviti tak reti duduk diam kat rumah tu. Duk berjalan je. Bukan jalan seorang diri atau berdua, tapi […]

Read More