2013 Resolutions

Akhirnya 2012 melabuhkan tirainya dengan sambutan bersama kawan-kawan di Chawan sahaja. Tak sanggup nak travel ke luar Kuala Lumpur sebab for sure jam and malas nak drive jauh-jauh. So ke Chawan lah aku, Pakya, Kay, Ain and Arda bermain Donkey, Happy Family and Snappppp! Ha mesti macam familiar je kan benda- benda tu… Itu semua adalah nama card games yang hampir semua orang pernah main time kecik-kecik dulu kan…Since dah lama sangat tak main […]

Read More