Trip Sabah 2017

Assalammualaikum everybodyyyy! Apa khabar semua? Lama jugak tidak bermadah di sini. Masih travel lagi ke tu? Haaaa… Disebabkan Cik Pora sepi di sini, ada ye yang tanya soalan camtu. Tersedak sekejap. Hahah! Alhamdulillah Safura masih lagi dengan aktiviti tak reti duduk diam kat rumah tu. Duk berjalan je. Bukan jalan seorang diri atau berdua, tapi […]

Read More

Sabah Trip 2014

Haluuuuuu semua! Rindukan saya tak? Sebenarnya memang lama gile aku ‘hang’ dekat post Boracay. Apalah yang lama nooooo aku bertapa sampai lupa nak hupdate-hupdate stori terbaru ni? Alasan busy adalah sangat cliche pulak tu, betul tak? Ahakssss! Alahai, tak tahu lah kenapa liat betul tak ngabiskan citer Boracay tu ha. Tapi berjaya jugak tau! Dan […]

Read More